onsdag, december 26, 2007

 

Bekymringsindustrien stortrives

2. Juledag bliver man rusket vågen af avisoverskriften "Brødpris på vej mod smertegrænsen". Heldigvis har vi et vagtsomt øje derude. "Forbrugerrådet er så bekymret over de voldsomt stigende fødevarepriser, at det nu opfordrer Konkurrencestyrelsen til at undersøge, om priserne er skruet for højt op i jagten på ekstra avancer" skriver JP videre.


Det hele viser sig dog intet at have på sig. Vi slår op i "Frøken Jensens Kogebog"; ganger priserne fra de sidste kasseboner på hendes opskrift på franskbrød og ånder lettet op. Franskbrød af bedste slags koster stadig under 10 kr/kg og det er endda mælkeprodukterne, der tegner sig for 2/3 af råvareprisen. ALDI tager 10,60 kr/kg for franskbrød og 7,90 for mørkt rugbrød - begge skiveskåret. Jamen, hvad er der at bekymre sig over?
Comments: Send en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Google

Nobels FredsprisNu har de gjort det igen! En flok ... Sanitation Hose etc."Most boat owners know that of... Renovering.FASE ITilbygning opført 1965 er under r... TV-DifferentieringHer i huset hentes TV-signalerne... Spidserne- eller hvordan et hurra kunne koste en b... Solenergiog energirammenEt regnestykke udført med... Energimærke.Det farverige energimærke, som vi ken... Ut aliquid fiatUut aliquid fieri videatur eller ko... Jøder og Jødedom - Hvorfra mon?Hypotese I: Jødedom... Mosebog - Er der noget om snakken?"Der går ikke rø...