torsdag, december 07, 2006

 

JULEN er reddet
- helt til Hellig Tre Konger.


Denne glædelige meddelelse er bestemt for landsmænd i udlændighed. Et kort uddrag af telefon dags dato bekræfter dette. Nethe ringer til Emilievejs Slagterforretning i Frederikshavn:

Nethe: Har I grønkål? Min mand er vendelbo og skal have grønkål.
Slagterkonen: Det ka do tro vi hår. De ska kog møj læng, så vi hår kågt de sist fire månter å frøsen nier.
Nethe: Nu er de vel ikke hakket?
Slagterkonen: Næj da. De er møj gråv og så krøster vi i håjen.
Nethe: Skal jeg betale forud?
Slagterkonen: Næj, næj do ska en. Nær di maj er vendelbo, så sæjer haj nok pengen, nær a lejer en ræning ve.


En meddelelse i Vendsyssels Årbog om, at slagteren i Øster Brønderslev var holdt op, havde ellers skabt bekymring blandt landsmænd, men som I ser, er der slet ingen grund til bekymring. www.emilievejs-slagterforretning.dk telefon 98 42 04 72 redder Julen helt til Hellig Tre Konger.
Comments: Send en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Google

En Pind i KakkelovnenMiljøstyrelsen har droppet pl... Kærlighed gør blind- men kun på det ene øje.Talemå... Venstres Landsmøde- et antropologisk studie.Venst... Salt og DemokratiLigesom Brydensholt's tese om "De... De Selvstændige og de SolidariskeLandsdommer Hans ... Rosenespalier- dual function.Et rosenespalier er m... Det Metaboliske Syndrom.Når tiden sig nærmed, hvor... SARA - DewormerSara er blevet magelig med tiden. ... Multi-Frugttræ- uden podning.Det er så let at pode... Elitegymnaster 50 årsjubilæum.30. september 2006 m...