fredag, oktober 13, 2006

 


Multi-Frugttræ
- uden podning.

Det er så let at pode og alligevel er vi så få, der gør det. En hassel gav imidlertid en ide - en mere fremkommelig ide. Den bar det sigende navn "Duo Hassel" og var fremkommet ved at pode to forskellige sorter på samme rod. Det gjorde den selvbestøvende og har man svært ved at finde plads til to hasselbuske, så er en Duo Hassel sagen.

Nu kommer vi til ideen. Hvorfor ikke blot plante to sorter i samme hul? Der var ikke langt fra tanke til handling og nu har vi "et pæretræ", hvor en Conference, en Grev Moltke og en Clapps Favorite deler plantehul - kun med 40 cm mellem stammerne. Det blev også til "et æbletræ" hvor Filippa, Guldborg og James Grieve i fællesskab skal klare den ellers så vanskelige bestøvning. Ved at kline dem op ad hverandre med kun 40 cm mellem stammerne fremstår de som eet træ og kronerne må så flette sig som de vil.
Comments: Send en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Google

Elitegymnaster 50 årsjubilæum.30. september 2006 m... 25% eller 16% Moms - det bestemmer du selv.Det er ... Er der noget at klage over?Brugere glade for dans... Landet uden læger - det meste af tidenSkanderborg ... Skanderborg Købstad uden apotek 74% af tiden.Skand... Under kontrol af Steins LaboratoriumMange virksomh... A Love Story.This is a love story. It begins with ... De Gode Gamle Dage - Skat og Økonomi.Folkeskole p... Svar fra Miljøministeriet.Miljøminister Connie Hed... Fra De Gode Gamle Dage - Gæstebud.Omgangskredsen i...