mandag, oktober 02, 2006

 
25% eller 16% Moms - det bestemmer du selv.

Det er præcis, hvad Skatterådet har åbnet mulighed for. Allerede i juni gav Skatterådet grænsebutikkerne medhold i, at de gerne må henvise til fragtmænd, der vil køre varene til døren.

Jeg har købt en del i Tyskland indenfor det sidste og varerne er blevet bragt til døren helt problemfrit. Letfordærvelige varer går nok ikke, men ellers er det blot om at finde gode leverandører via nettet eller telefonen.

Rustfrit stål / kobber. Metalvarer er særlig billige. På ankerkæde i rustfrit stål og kobber til tagbeklædning var prisen det halve af prisen herhjemme.

Specielle varer. Det sidste nye monokrystallinske solpaneler og AMG bly-syre-batterier af amerikansk oprindelse findes slet ikke på det danske marked. Roche´INR tester til koagulationsbestemmelse vil Roche ganske enkelt ikke sælge til private herhjemme, men i Tyskland ryger den i kurven med et klik.

Marine. Der er større udbud i ting til os "søens folk" og mange ting som vi slet ikke kan købe herhjemme endnu.

De 9% sparer man altid, men dertil kommer at Tyskland er et lavprismarked for mange ting. Det gælder meget elektronik.
Comments: Send en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Google

Er der noget at klage over?Brugere glade for dans... Landet uden læger - det meste af tidenSkanderborg ... Skanderborg Købstad uden apotek 74% af tiden.Skand... Under kontrol af Steins LaboratoriumMange virksomh... A Love Story.This is a love story. It begins with ... De Gode Gamle Dage - Skat og Økonomi.Folkeskole p... Svar fra Miljøministeriet.Miljøminister Connie Hed... Fra De Gode Gamle Dage - Gæstebud.Omgangskredsen i... Tos Kaj (toos kaj)I en landsby nordenfjords hørte ... ALDI og VIKING - Nødens købmænd.ALDI og VIKING sæl...