tirsdag, oktober 03, 2006

 

Elitegymnaster
50 årsjubilæum.

30. september 2006 mødtes 19 gamle elitegymnaster i Thisted. 50 år tidligere var de alle blevet udtaget af Thisted Amts Gymnastikforening til at danne et elitehold. 14 karle og 14 piger var de dengang. Christian Yde ledede karlene og Agnethe (min kone) ledede pigerne. Fra tidlig forår og sommeren over trænede de og de sluttede med at turnere til langt ind i næste år med opvisninger over det ganske land og selvfølgelig også i Norge hos venskabsbyen Haugesund. (Billedet er Hundborg Gymnastikforening's Pigehold 1956)

Intet er så godt som de gamle dage - og den frygtelige indmarch til landsstævnet i år var dog det værste, de havde set. De havde alle krummet tæer, da de meningsløse og forstyrrede boldjonglerende badutspringere havde chikaneret fanebærerne. Jeg medgiver, det ikke var let at holde ud at se på. Og hvad med den jazzede forsanger - hun foredrog vore sange, så fællessangen blev ganske væk. Alle fandt det svært at finde gymnastiken i landsstævnets flagrende opvisninger.

Vore elitegymnaster kunne med tilfredshed mindes en tid med dyb respekt for gymnastiken, en tid hvor en indmarch og en opvisning gav et sus hos tilskueren - ja, hvor var det en dejlig tid.
Comments: Send en kommentar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Google

25% eller 16% Moms - det bestemmer du selv.Det er ... Er der noget at klage over?Brugere glade for dans... Landet uden læger - det meste af tidenSkanderborg ... Skanderborg Købstad uden apotek 74% af tiden.Skand... Under kontrol af Steins LaboratoriumMange virksomh... A Love Story.This is a love story. It begins with ... De Gode Gamle Dage - Skat og Økonomi.Folkeskole p... Svar fra Miljøministeriet.Miljøminister Connie Hed... Fra De Gode Gamle Dage - Gæstebud.Omgangskredsen i... Tos Kaj (toos kaj)I en landsby nordenfjords hørte ...